Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، عبدالهاشم حسن‌نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان با حضور در نشست تخصصی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور، از خدمات ارزنده مهدی نیکدار رئیس سابق ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت تقدیر کرد و داریوش امانی عضو هیئت عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای را با حفظ سمت به عنوان سرپرست جدید ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: از زمان شکل‌گیری ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت در وزارت راه و شهرسازی با مسئولیت نیکدار اقدامات شاخص و ارزشمندی در این ستاد صورت گرفته است که قابل تقدیر است و امید آن است با ادامه روند همکاری سایر دستگاه‌ها، برنامه‌های در دست اقدام به نحو خوبی اجرا و به نتیجه برسد.

وی با بیان این که بخش حمل و نقل کالا در کشور اهمیت ویژه‌ای در اقتصاد کشور ایفا می‌کند، افزود: رسیدگی به مشکلات این بخش و رانندگان و مالکین خودروهای فرسوده از اولویت‌‌های اصلی ستاد حمل و نقل و سوخت کشور است و با حل و فصل مشکلات موجود، تحول قابل توجهی در حمل و نقل کالا ایجاد می‌شود.

مهدی نیکدار رئیس سابق ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت نیز، در این نشست، گزارشی از روند اقدامات این ستاد در زمینه نظارت بر فعالیت مراکز اسقاط در کشور ارایه کرد و افزود: آن چه در سال‌های گذشته در زمینه تأسیس مراکز اسقاط و بازیافت خودروهای فرسوده انجام گرفته است، از یکپارچگی لازم بین دستگاهی برخوردار نبوده که مهم‌ترین علت آن نبودن مجموعه مدون از قوانین و مصوبات در زمینه تأسیس، فعالیت و چگونگی برخورد با تخلفات مراکز اسقاط و بازیافت خودورهای فرسوده بوده است.

نیکدار در ادامه اظهار داشت: در این راستا، دستورالعمل تأسیس، فعالیت، نظارت و لغو پروانه مراکز اسقاط و بازیافت وسایل‌ نقلیه فرسوده تدوین شد و پس از اعلام نظر دستگاه‌های ذی‌ربط، به تصویب رسید.

وی خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن این دستورالعمل از سوی کارشناسان و متولیان مراکز اسقاط در ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای سراسر کشور، ساماندهی مراکز اسقاط موجود کشور تحقق می‌یابد و تأسیس اصولی مراکز جدید اسقاط و بازیافت خودروهای فرسوده در سطح کشور انجام می‌شود.

در این نشست،‌ اعضای هیئت عامل، معاونین و جمعی از مدیران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، معاون فنی و مهندسی پلیس راهور ناجا، رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط، نمایندگان مراکز اسقاط در استان‌های سراسر کشور حضور داشتند و نظرها و پیشنهادهای راهبردی در زمینه دستورالعمل یادشده ارایه کردند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: رئیس سازمان راهداری حمل و نقل جاده ای معاون وزیر راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۳۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است